Comunicació

ISP:Joves Empresaris celebren un esmorzar d’economia amb en Miquel Puig

Aquest dimecres, 25 de novembre l’ISP, Joves Empresaris i Directius Industrialsconjuntament amb el Club de Joves Empresaris del Centre Metal·lúrgic i el Cercle Cecot Joves Empresaris han celebrat un Esmorzar d’Economia que ha tingut com a ponent  l’economista Miquel Puig.  

Durant la sessió, que també ha comptat amb la presència de joves empresaris de la Xarxa Onion, en Miquel Puig s’ha basat en el seu darrer llibre “Un bon país no és un país low cost” per explicar quines són les característiques d’un país decent i quins són els paràmetres per mesurar aquesta decència.

Amb unes entenedores comparatives en Puig ha situat el nivell de prosperitat i equitat d ‘Espanya i Catalunya en relació a altres països.

Llegir tota la informació a la Web de l’ISP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *