Notícies

La Fundació per la Indústria ha adquirit PREVINT

La Fundació per la Indústria ha adquirit la societat de prevenció de Riscos Laborals, PREVINT (SERVIPREIN SOCIEDAD DE PREVENCIÓN, S.L.U.),

La Fundació per la Indústria ha adquirit la societat de prevenció de Riscos Laborals, PREVINT (SERVIPREIN SOCIEDAD DE PREVENCIÓN, S.L.U.), http://www.prevint.com, reforçant un dels seus objectius de participar en activitats adreçades a potenciar la productivitat i competitivitat, de les empreses en general i la indústria en particular, a banda de col·laborar i incentivar el desenvolupament del món econòmic, social, cultural, científic i formatiu del país.

Si bé la Fundació per la Indústria ha adquirit el 100 per 100 de les accions, donarà entrada a l’accionariat a algunes Institucions empresarials vallesanes i a industrials de Manresa, Barcelona i altres indrets de Catalunya.

L’adquisició de PREVINT  a Mútua Intercomarcal,  entra dins de l’obligatorietat de les mútues de vendre les seves societats de prevenció. PREVINT va néixer al maig del 2006 per donar continuïtat a les activitats preventives iniciades pel Servei de Prevenció de  Mútua Intercomarcal. D’aquesta manera va transferir l’experiència i coneixement en el món de la Prevenció de Riscos Laborals de la Mútua i del conjunt de mútues que fundaren Mútua Intercomarcal.

PREVINT ofereix assessorament i sensibilització en matèria preventiva i serveis de qualitat, juntament amb el tracte personalitzat dels professionals. L’ objectiu d’aquesta adquisició és contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar a les seves empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini. REVINT té la seva seu central a Barcelona i disposa de 10 delegacions des de les quals es dona servei a tot Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *