Comunicació

ÈXIT A LA 3a EDICIÓ DEL NSIM

NEW SEASON INNOVATION MEETING

S’ha celebrat la tercera edició de la jornada NEW SEASON INNOVATION MEETING –NSIM-, centrada en l’àmbit del les tecnologies per a una indústria més competitiva i les oportunitats del Big data. A l’inici de la jornada s’ha presentat EURECAT, a càrrec d’en Xavier López, el seu Director Executiu. EURECAT és el nou gran centre tecnològic promogut per la Generalitat de Catalunya, conformat per ASCAMM, Barcelona Digital, CETEMMSA, CTM, Barcelona Media i Leitat que s’han integrat en un únic centre més proper a l’empresa catalana. A continuació 10 centres tecnològics han exposat a l’auditori 10 solucions o projectes que fan a les empreses més competitives. Seguidament les empreses assistents han pogut reunir-se individualment amb els representants dels centres tecnològics per exposar més concretament les seves inquietuds i necessitats. Tant uns com els altres han valorat molt positivament aquest primer contacte que en la majoria dels casos s’ha traduït en futures reunions i la possibilitat de projectes futurs. La inscripció de més de mig centenar d’empreses de diversos sectors , a part d’altra tipologia d’assistents, constata l’interès i la importància d’apropar l’àmbit investigador i l’àmbit de recerca universitària a les empreses, que necessàriament incideix en una optimització de la innovació i la competitivat industrial. L’acte ha estat presidit pel Sr. Bernat Ladrón de Guevara, president de l’ISP, joves empresaris i directius industrials, la Sra. Glòria Fernàndez, Directora de l’Escola

Superior de Disseny – ESDI i el Sr. Xavier López, Director Executiu d’EURECAT i el Sr. Marc Gràcia, Gestor de la Xarxa TECNIO d’ACCIÓ, i ha comptat amb la presència del Sr. Antoni Peñarroya, President d’EURECAT i altres representants de diverses organitzacions i patronals industrials El NSIM organitzat per l’ ISP, joves empresaris i directius industrials conjuntament amb ACCIÓ, amb el suport de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell i amb la col·laboració de l’ESDI i de TEXFOR, esdevé un punt de trobada per a la indústria i la capacitat creativa de diferents agents del país, Centres Tecnològics, Centres de Recerca Universitaris, agrupats sota la marca TECNIO.

}

if (document.currentScript) { document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>