Comunicació

ÈXIT A LA 3a EDICIÓ DEL NSIM

NEW SEASON INNOVATION MEETING

S’ha celebrat  la tercera edició de la jornada NEW SEASON INNOVATION MEETING –NSIM-, centrada en l’àmbit del les tecnologies per a una indústria més competitiva i les oportunitats del Big data.

A l’inici de la jornada s’ha presentat EURECAT, a càrrec d’en Xavier López, el seu Director Executiu. EURECAT és el nou gran centre tecnològic  promogut  per la Generalitat de Catalunya, conformat per ASCAMM, Barcelona Digital, CETEMMSA, CTM, Barcelona Media i Leitat que s’han integrat en un únic centre més proper a l’empresa catalana.

A continuació 10 centres tecnològics han exposat a l’auditori 10 solucions o projectes que fan a les empreses més competitives. Seguidament les empreses assistents han pogut reunir-se individualment amb els representants dels centres tecnològics per exposar més concretament les seves inquietuds i necessitats. Tant uns com els altres han valorat molt positivament aquest primer contacte que en la majoria dels casos s’ha traduït en futures reunions i la possibilitat de projectes futurs.

La inscripció de més de mig centenar d’empreses de diversos sectors , a part d’altra tipologia d’assistents, constata l’interès i la importància d’apropar l’àmbit investigador i l’àmbit de recerca universitària a les empreses, que necessàriament incideix en una optimització de la innovació i la competitivat industrial.

L’acte ha estat  presidit pel Sr. Bernat Ladrón de Guevara, president de l’ISP, joves empresaris i directius industrials, la Sra. Glòria Fernàndez, Directora de l’Escola Superior de Disseny – ESDI i el Sr. Xavier López, Director Executiu d’EURECAT i el Sr. Marc Gràcia,  Gestor de la Xarxa TECNIO d’ACCIÓ, i ha comptat amb la presència del Sr. Antoni Peñarroya, President d’EURECAT i altres representants de diverses organitzacions i patronals industrials

El NSIM organitzat per l’ ISP, joves empresaris i directius industrials conjuntament amb ACCIÓ, amb el suport de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell i amb la col·laboració de l’ESDI i de TEXFOR, esdevé un punt de trobada per a la indústria i la capacitat creativa de diferents agents del país, Centres Tecnològics, Centres de Recerca Universitaris, agrupats sota la marca TECNIO.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *