Activitats

23 OCTUBRE. FÒRUM I VALLÈS

Accelera lainnovació de la teva empresa.

Descobreix com accelerar el creixement, l’agilitat i la rendibilitat de la teva empresa.

El Fòrum et permet trobar noves idees i fer créixer els negocis en base a la innovació empresarial. Facilita l’accés als recursos econòmics necessaris per emprendre sobre una base d’innovació i et posa en contacte amb professionals multidisciplinars que poden cooperar en el desenvolupament del teu negoci.

    • Mercat de finançament
    • Noves Tecnologies (TIC’s) de baix cost iCloud i Mobile
    • Xarxes socials LinkedIn
    • APP’s i Google Glass
    • Dinàmica de Getting Contacts!

Xarxa de contactes

El Fòrum aglutina una àmplia presència d’entitats i institucions que fomenten la cultura empresarial i innovadora, entre les que destaquen com a promotors l’Ajuntament de Barberà del Vallès, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, els principals agents d’innovació de la comarca i les institucions d’àmbit local, autonòmic i estatal.

Llegir més sobre el programa  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *