Activitats

SANT SEBASTIÀ, PATRÓ GREMI DE FABRICANTS

Amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià, patró de la Fundació per la Indústria, se celebra la taula rodona “El tèxtil al 2014: oportunitat i repte de futur” per debatre sobre el futur del tèxtil i les seves oportunitats. Conformen la taula la senyora, Inmaculada Riera Rañé, diputada al Congrés i membre de la comissió d’indústria per CIU, el periodista d’àmbit econòmic Martí Saballs subdirector del diari Expansión, l’acadèmic expert en indústria Dr. Josep Oliver, Catedràtic d’Economia Aplicada (UAB), el president del CIE, Alejandro Laquidain i l’empresari Conrad Parés, del Grup Textil Santanderina.

Llegir tot el resum aquí:RESUM TAULA RODONA

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *