Notícies

ESTUDIS UNIVERSITARIS TÈXTILS

El passat 11 d’octubre va tenir lloc, a la seu de la Fundació per la Indústria, l’acte de signatura del Conveni de col·laboració a través del qual es fomenten els estudis de Grau en Enginyeria de Tecnologia i Disseny Tèxtil.

El GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL, a través de la seva Fundació, juntament amb la resta de patronals de les cinc grans agrupacions empresarials del sector tèxtil i la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC), han signat per quarta vegada la col·laboració per incentivar aquest estudis.

L’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) ha triplicat el nombre d’estudiants matriculats en el grau des de la signatura del primer conveni l’any 2010.

Aquesta iniciativa, pionera en l’àmbit universitari de l’Estat, està servint per proveir de professionals qualificats el sector industrial tèxtil.

La renovació del conveni s’ha signat entre el Rector de la UPC, Sr. Antoni Giró, el Director de l’Escola d’enginyeria de Terrassa Sr. Xavier Cañavate, el President de la Fundació Gremi de Fabricants, Sr. Josep Bombardó, el President de la Federación Textil Sedera, Sr. Alejandro Laquidain, el President del Col·legi d’Art Major de la Seda, Sr. Joan M. Badia, el President de la Fundació Institut Industrial i Comercial, Sr. Josep Armengol i el Director General de la Fundación Textil Algodonera, Sr. Salvador Maluquer.

Els dos principals objectius de l’oferta d’aquestes beques són fomentar vocacions cap a l’enginyeria tèxtil entre l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, i ajudar als mateixos estudiants a fer front al cost dels estudis universitaris.

Al programa de beques, que és quadrimestral, hi poden accedir tots els estudiants que havent superat la Fase Inicial (primer curs acadèmic) dels estudis de Grau en Enginyeries de l’àmbit industrial de la EET hagin triat l’especialitat de Tecnologia i Disseny tèxtil i es matriculin per primera vegada de les assignatures becades en el quadrimestre corresponent, amb un màxim a l’equivalent a la matrícula de 30 ECTS. L’import de la beca equival al cost de les assignatures matriculades.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *