Activitats

NEW SEASON INNOVATION MEETING

PROGRAMA DE LA JORNADA(18h a 20h)

NEW SEASON INNOVATION MEETING US PRESENTA :

Un complert PROGRAMA amb una sel·lecció de projectes de les TECNOLOGIES DE L’ÀMBIT ENERGIA I MEDI AMBIENT I DE PROJECTES DE LES TECNOLOGIES DE L’ÀMBIT TIC I MEDIA.

17:45 .- Benvinguda i control d’assistències

 Obertura de l’acte:

A càrrec del Sr. Joan Tarradellas, Conseller Delegat dACCIÓ-Generalitat de Catalunya; el Sr. Blai Costa, president de l’ISP, joves empresaris i directius industrials i la Dra. Gloria Fernández, directora de l’ESDI.

La Xarxa TECNIO a càrrec de la Sra. Ana Simón, cap de Desenvolupament de TECNIO d’ACCIÓ.

Presentació de les TECNOLOGIES DE L’ÀMBIT ENERGIA I MEDI AMBIENT

 • Desenvolupament d’un nou concepte de mòdul solar fotovoltaic de baixa concentració.  LEITAT Centre Tecnològic  – Dr. David Gutierrez.
 • Tecnologies netes per l’augment de la competitivitat. CTM Centre Tecnològic – Dr. Miquel Rovira.
 • Electrònica de potència: tecnologia clau per la sostenibilitat energética. CITCEA, Centre d’Innovació Tecnològica en Convertidors Estàtics i Accionaments de la UPC – Dr. Daniel Montesinos.
 • Recerca i innovació en sistemes elèctrics d’energia renovable. SEER, Sistemes Elèctrics d’Energia Renovable de la UPC – Dr. Alvaro Luna.
 • La mini-oleohidràulica. Una tecnologia transversal. LABSON, Laboratori de Sistemes Oleohidràulics i Pneumàtics, de la UPC – Dr. Munir Khamashta.
 • Usos energètics d’alt valor afegit per a la biomassa residual. ECOR, Grup De Recerca D’ Enginyeria De La Corrosió I Dels Materials Metàl·lics, del IQS (URL) – Dr. Oriol Pou Ibar
 • Millora de la gestió i eficiència energètica amb eines TIC basades en algoritmes intel·ligents. Barcelona Digital centre Tecnològic – Dr. Marc Torrent

 Presentació de les TECNOLOGIES DE L’ÀMBIT TIC I MEDIA 

 • Social CRM: La convergència del Customer Relationship Management (CRM) i el anàlisi de xarxes socials. Barcelona Media, centre Tecnològic – Dr. Pablo Aragón
 • Exemples de la Visió per computador a l’àmbit media. CVC, centre de visió per computador- Dr. David Rotger
 • Trencant la barrera entre el mon real i el virtual. La Salle RD, de la URL – Dr. Francesc Alias
 • Sistemes electrònics flexibles i reconfigurables a la industria. CAIAC, Centre d’Accessibilitat i Intel·ligència Ambiental de Catalunya, de la UAB – Sr. David Castells

 NETWORKING ENTRE EMPRESES I CENTRES TECNIO

 El networking possibilita compartir temps i coneixements amb els agents tecnològics, industrials, i de l’Administració vinculats amb la innovació, competitivitat i productivitat.

NEW SEASON INNOVATION MEETING us OFEREIX:

• Una possibilitat d’accedir a la innovació que s’està produint fora dels seus propis departaments de R+D+I.

• Potenciar la relació entre la indústria i els diferents sectors de creativitat per a facilitar l’obtenció d’una millor competitivitat i transversalitat en l’intercanvi de coneixement mutu.

• Estimular la transferència dels diversos agents productors de coneixement cap a la indústria catalana, sector que té la major capacitat de llocs de treball.

• Obtenir tecnologies i innovacions del procés productiu amb la conseqüent millora de productivitat.

 DADES I INSCRIPCIONS

1a. Edició NEW SEASON MEETING INNOVATION

Agenda: 25 de setembre de 2013

Horari: 18h a 20h

17:45h – Benvinguda i control de assistència

Lloc: ESDI. C/ Marquès de Comillas, 81-83. 08202 Sabadell

Àmbits tecnològics: Energia i TIC-mèdia.

Organitza: ISP, joves empresaris i directius industrials, conjuntament amb  ACCIÓ, amb el recolzament de la Fundació per la Indústria, i amb la col·laboració de l’ESDI i TEXFOR

 

INSCRIPCIONS: Fins el 20 de setembre a isp@isp.cat // 93-745.09.44 (Elena Díaz)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *