Notícies

Dinar-Col·loqui de l’ ISP amb el Sr. Eloi Planes

Conseller Delegat de Fluidra

Els membres de l’ISP, joves empresaris i directius industrials, han celebrat un dinar-col·loqui amb el Conseller Delegat de Fluidra, Eloi Planes.

En un ambient distés, els assistents al dinar han gaudit de l’enriquidor bagatge professional del Sr. Planes que ha transmès el seu coneixement i experiència als joves industrials.

Internacionalització, Recursos Humans, sortida a Borsa, logística, distribució, mercat, adaptació, persones, formació reflexió, reptes, il·lusió i molts més han estat els conceptes que han sorgit durant l’entrevista amb el Sr. Planes, que ha explicat l’evolució de Fluidra des dels seus inicis l’any 1969 fins l’actualitat.

“En Eloi Planes és llicenciat en Enginyeria Industrial i Màster en Direcció d’Empreses per EADA. L’any 2002 liderà, com a Director General, la creació del Grup Fluidra, del qual n’és actualment el Conseller Delegat (…)

Planes és l’actual president del Saló Internacional de la Piscina de Barcelona, forma part del Consell Assessor d’ACC1Ó i també és vocal del Consell d’Administració de Dispur, S.L.
L’any 2010, rep el premi Emprenedor de l’Any 2009 organitzat per Ernst &Young

Fluidra és un grup multinacional que cotitza a la Borsa espanyola, dedicat al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua.

Fluidra és present, en l’actualitat, a 41 països a través de 150 delegacions aproximadament i disposa de centres de producció propis ubicats per tot el món. Els productes de Fluidra es distribueixen a més de 170 països gràcies a una extensa xarxa comercial. El grup compta amb un equip humà al voltant de 3.700 persones (…)”

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *