Activitats

1a edició del premi apadrina un emprenedor organitzat per Acceler-up.

Acceler-up és una entitat pertanyent a un Grup Empresarial que aglutina empresaris, inversors i professionals amb capacitat financera per invertir capital intel · ligent. L’objectiu no és únicament ajudar financerament l’emprenedor.
Els tres finalistes, que seran elegits entre un jurat d’experts i sotmesos a votació popular en xarxes socials optaran a una línia de crèdit econòmic per al desenvolupament dels projectes guanyadors. A més els guanyadors comptaran amb tutors, comitè de suport, assessoria multidisciplinar, suport administratiu i jurídic, així com la possibilitat d’utilitzar les instal · lacions de Acceler-up durant 6 mesos.

Més informació al web de Acceler-up

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *