Info Indústria

Info Indústria 11

El disseny fa costat a les pimes exportadores

“No es pot entendre l’èxit de les vendes catalanes a l’estranger sense una aposta prèvia pel producte innovador i amb identitat pròpia. Tanmateix, la crisi ha fet caure el consum interior de disseny i molts professionals s’han hagut d’implantar a la Xina”l’econòmic catalunya. 25-maig-2013

Catalunya, ¿motor de la recuperació espanyola? Opinió Joan Majó, enginyer i ex ministre

La reducció de l’endeutament està lligada a les exportacions.La indústria i el turisme, necessaris per millorar el comerç exteriorCatalunya i Barcelona, motors principals de la recuperació espanyola. via empresa. 26-maig-2013

Trabajador zombi: asalariado que no cobra

Las denuncias por impago de salarios ante la inspección se disparan un 50% desde 2008. Los retrasos marcan muchas veces el preludio de las insolvencias: el destino es el Fogasa.”
el país sociedad. 27-mayo-2013

Pimec crea un nou canal per ajudar al finançament 

Pimec ha creat Mercado Financiapyme, un nou canal que pretén facilitar la recerca de finançament de petites i mitjanes empreses.El punt avui 28 maig 2013e

España debe aumentar la intensidad en I+D de su economía

Desde hace años son los países del norte y del centro de Europa los que destacan por la elevada intensidad en I+D de sus economías. En cabeza figuran Finlandia, Suecia y Dinamarca con un gasto total en Innovación y Desarrollo superior al 3% del PIB, figurando a continuación Alemania y Austria con cifras del 2,84% y 2,75%, respectivamente. iee. 28-mayo-2013

El govern crea un programa d’atenció a la pime 

“El govern ha creat el Programa d’Atenció a la Pime, per fomentar l’aplicació a Catalunya de les iniciatives de la Unió Europea i adaptar les normatives a les especificitats de les empreses catalanes…”
el punt avui. 29-maig-2013

Seat tanca el mes d’abril com a líder del mercat espanyol

La marca espanyola Seat ha tancat el mes d’abril com a líder del mercat espanyol de turismes. Encapçala quatre segments d’aquest mercat, amb l’Ibiza com el model més venut. ARA emprenem 29-maig 2013

BMW contratará a jóvenes desempleados españoles

“El grupo automovilístico alemán BMW, propietario de las marcas BMW, Mini y Rolls-Royce, ha puesto en marcha un programa piloto para contratar a jóvenes desempleados españoles, con el fin de “dar algo a cambio” a sus países clientes.”
expansión. 29.mayo-2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *