Notícies

Maurici Lucena,es reuneix amb el president de la Fundació Privada Gremi de Fabricants

El portaveu del grup parlamentari socialista al parlament de Catalunya, Maurici Lucena, es reuneix, en un dinar de treball, amb el president de la Fundació per la Indústria, Josep Bombardó.

Aquest divendres, 24 de maig, dins del programa d’entrevistes entre la Fundació per la Indústria i representants dels partits polítics s’ha celebrat un dinar de treball   a la seu de la Fundació per tal de presentar i de debatre amb el Sr. Lucena les propostes de l’organització en matèria de política industrial.

Al dinar també hi han assistit l’Antoni Garrell ,Vicepresident de la Fundació, Antoni Monés ,Patró de la Fundació Gremi Fabricants,Rafael Suñol, asessor empresarial,  i la Sra. Montserrat Capdevila, 1a Tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell.

D’acord amb l’objectiu de la Fundació de Potenciació de la Indústria les línies d’acció presentades al portaveu del PSC han estat encaminades a millorar la competitivitat, potenciar la generació d’ocupació i potenciar la industrialització, tant des de la indústria manufacturera com la d’alt valor afegit.

Per a la patronal cal una major presència del sector en el disseny de les polítiques industrials així com una conselleria d’indústria propera a l’empresa i coneixedora d’aquesta. Junt amb la potenciació de la indústria també cal potenciar les capacitats del territori i el sorgiment de pols industrials manufacturers.

Cal incentivar la demanda, refermar els lligams entre les empreses i la Universitat, fomentar la competitivitat, reduir els costos energètics, incentivar la innovació entre altres propostes.

Aquesta reunió s’emmarca dins el programa d’entrevistes entre la Fundació per la Indústria i representants dels partits polítics per debatre conjuntament l’actualitat industrial i arribar a accions de futur a favor de la indústria i la generació d’ocupació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *