General

El 29 d’abril,com afectarà la independència de Catalunya a la indústria Catalana?

 

Importants experts del nostre país respondran a aquesta pregunta durant el seminari “Nous escenaris polítics i econòmics per a la indústria catalana”, organitzat per l’Institut Sallarès i Pla i la Càtedra Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Fundació per la Indústria

 

El proper dilluns 29 d’abril de 2013, l’Institut Sallarès i Pla (ISP) i la Càtedra Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats de la Universitat de Barcelona (amb el suport de la Fundació per la Indústria) organitzen el seminari Nous escenaris polítics i econòmics per a la indústria catalana.

Quin és l’estat actual de la indústria catalana?, quins són els reptes i les oportunitats que es podrien derivar d’una eventual independència de Catalunya?, quina és la contribució que ha de fer l’empresariat català? Aquestes són algunes de les preguntes que pretén resoldre aquest seminari, perquè és una evidència que susciten neguit entre els industrials del nostre país. Els responsables de contextualitzar el seminari seran els representants de les entitats convocants: el Dr. Agustí Colomines, director de la Càtedra, i el Sr. Blai Costa, president de l’ISP.

El seminari tindrà lloc al Gremi de Fabricants de Sabadell i comptarà amb els principals experts catalans en la matèria. A la primera taula rodona, anomenada La situació actual de la indústria catalana, hi participaran el Sr. Joan Majó, el Sr. Antoni Garrell i la Sra. Mar Jiménez Carreté. Durant la segona taula rodona, que duu el títol Els reptes de la indústria en una Catalunya independent hi intervindran el Dr. Joan B. Casas, el Dr. Jaume Ventura, el Dr. Xavier Cuadras i la Dra. Elisenda Paluzie. La cloenda de l’acte anirà a càrrec del Sr. Josep Bombardó i del Dr. Ramon Tremosa. Aquest seminari és el primer acte que celebra la Càtedra Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats així com el primer acte de col·laboració entre aquesta i l’ISP. Adjunt trobareu el programa del seminari.