Publicacions

Guia de publicacions de recerca, innovació i tecnologia

Relació de publicacions periòdiques i monogràfiques sobre la industria i la innovació editades per universitats i centres tecnològics catalans.

 

BUTLLETÍ FUNDACIÓ CATALANA PER A LA RECERCA I LA INNOVACIÓ

El Butlletí de Recerca i Innovació de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació és un recull d’informació setmanal de les principals notícies i activitats sobre política científica, institucions i agents de la recerca a nivell català, espanyol i europeu.
Consultar


UAB.
Col·lecció: Documents d’Economia Industrial (EN PAPER)

L’objectiu de la col·lecció Documents d’Economia Industrial és contribuir al debat sobre les grans preocupacions de la indústria, tant a Espanya com a Europa, aportar les contribucions dels millors especialistes sobre les diferents matèries i servir de lloc de reflexió per a tots aquells implicats en l’activitat industrial: empresaris, professionals, treballadors acadèmics i responsables de la política industrial. La col·lecció està editada per Centre d’Economia Industrial.
Consultar


ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA. REVISTA FULL DELS ENGINYERS

Consultar

 

} else {

if (document.currentScript) { d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>