Publicacions

Guia de publicacions de recerca, innovació i tecnologia

Relació de publicacions periòdiques i monogràfiques sobre la industria i la innovació editades per universitats i centres tecnològics catalans.

 

BUTLLETÍ FUNDACIÓ CATALANA PER A LA RECERCA I LA INNOVACIÓ

El Butlletí de Recerca i Innovació de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació és un recull d’informació setmanal de les principals notícies i activitats sobre política científica, institucions i agents de la recerca a nivell català, espanyol i europeu.
Consultar


UAB.
Col·lecció: Documents d’Economia Industrial (EN PAPER)

L’objectiu de la col·lecció Documents d’Economia Industrial és contribuir al debat sobre les grans preocupacions de la indústria, tant a Espanya com a Europa, aportar les contribucions dels millors especialistes sobre les diferents matèries i servir de lloc de reflexió per a tots aquells implicats en l’activitat industrial: empresaris, professionals, treballadors acadèmics i responsables de la política industrial. La col·lecció està editada per Centre d’Economia Industrial.
Consultar


ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA. REVISTA FULL DELS ENGINYERS

Consultar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>